Hasan Basri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.10/15.20
Isınma: Doğalgaz.
Yabancı Dil: İngilizce,Arapça
Sportif Etkinlikler: Futsal,Basketbol,Masa Tenisi takımları ile bireysel sporlarda tüm faaliyetlere katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı çalışması yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Tübitak proje yarışmalarına katılım sağlanmaktadır. Ayrıca yapılan çalışmalarla ilgili Tübitak 4006 bilim fuarı çalışması yapılmaktadır.

Telefon - 0442 342 73 08

WEB - https://hasanbasriaihl.meb.k12.tr

Adres - ÜNİVERSİTE MAH. ÇAT YOLU CAD. HASAN BASRI AIHL BLOK NO: 26 YAKUTİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :örgün

Yerleşim Yeri - Çat Yolu Üzeri.Sivil savunma karşısı

Ulaşım Şehir içi hatlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km